Биосинтез психотерапия

All-Russian Conference for Biosynthesis “The meeting of biosynthetic therapists in Russia” May, 20-21, 2017, Moscow

The first day of the Conference for Biosynthesis - 20 May 2017

Time

Line 1

Line 2

Line 3

10.00-11.00

Registration

11.00-11.45

Opening

 

 

12.00-13.30

Russian Heritage

The fundamental dimensions of life in the symbols of Slavic mythology. The healing power of the Kind (workshop 1 part, 1.5 hours)

Marina Evlampieva, Russia, Moscow 

Biosynthesis 

The flow of life. Words unsaid and movements not expressed (workshop, 1.5 hours) 

Gerlinde Buchholz, Germany, Berlin

Registration

13.30-15.00

LUNCH

15.00-16.30

Russian Heritage

The fundamental dimensions of life in the symbols of Slavic mythology. The healing power of the Kind (workshop 2 part, 1.5 hours)

Marina Evlampieva, Russia, Moscow

Biosynthesis

Self-regulation. Following pulsation flows (workshop, 1.5 hours)

Svetlana Gusarova, Russia, Moscow 

 

 

16.30-16.45

Coffee break

16.45-18.15

Biosynthesis 

When poles meet (workshop, 1.5 hours)

Elena Kalashnik, Russia, Dmitrov 

Biosynthesis Integration with other Therapeutical Approaches  

Images, reflected in the body (workshop, 1.5 hours) 

Olga Parysheva, Russia, Perm

Russian Heritage

The embodiment of the female soul in the folk doll (workshop 1 part, 1.5 hours)

Women only. The number of participants is limited. 

Irina Lyashko, Russia, Moscow

18.15-18.30

Coffee break

18.30-20.00

Biosynthesis 

Keep putting one foot in front of the other.  Various aspects of work with grounding in Biosynthesis. (workshop, 1.5 hours)

Galina Prudnikova, Russia, Moscow 

Biosynthesis 

Various Faces of Ours (workshop, 1.5 ours)

Ekaterina Levtchenkova, Russia, Moscow

Russian Heritage

The embodiment of the female soul in the folk doll (workshop 2 part, 1.5 hours)

Women only. The number of participants is limited. 

Irina Lyashko, Russia, Moscow

The second day of the Conference for Biosynthesis - 21 May 2017

 Time

Line 1

Line 2

Line 3

 

10.00-11.30

Biosynthesis Integration with other Therapeutical Approaches

Transforming Energy of Dreams (workshop, 1.5 hours)

Galina Korzh, Russia, Moscow 

Russian Heritage

The life of Soul in the earthly world. The images of Soul Leading in the feat of arms, games, fairy-tales, toys and language (workshop 1 part, 1.5 hours)

Dmitry Alpatov, Russia, Dmitrov 

 

11.30-11.45

Coffee break

11.45-13.15

Biosynthesis Integration with other Therapeutical Approaches

The development of embodiment via the formation of psychological coordinates in the childhood (workshop, 1.5 hours)

Irina Lyashko, Russia, Moscow

 

Russian Heritage

The life of Soul in the earthly world. The images of Soul Leading in the feat of arms, games, fairy-tales, toys and language (workshop 2 part, 1.5 hours)

Dmitry Alpatov, Russia, Dmitrov 

 

 

13.15-14.45

LUNCH

14.45-15.45

Biosynthesis 

The concept of Essence as the a dimension of consciousness in Biosynthesis (workshop, 1 hour)

Lily Anagnostopoulou, Greece, Athens

 

 

 

15.45-16.00

Coffee break

16.00-17.30

Biosynthesis Integration with other Therapeutical Approaches

Practice of being alive (workshop, 1.5 hours)

Ekaterina Lyamina, Russia, Moscow

 

Biosynthesis Integration with other Therapeutical Approaches

Contact – magic and reality (workshop - 1.5 hours)

Natalia Sakharova, Russia, Moscow

 

17.30-17.45

Coffee break

17.45-19.00

Russian Heritage

The vitamin of the game (an integrative game, 1 hour 15 min.)

Irina Lyashko, Russia, Moscow

 

 

 

19.15-20.00

Closing Conference

20.00-22.00

Tea Party